Реквізити рахунків реєстраційної служби Києво-Святошинського району

 

   На прикладі реєстраційної служби Києво-Святошинського району приведу реквізити для сплати державного мита та реквізити для оплати За видачу витягу з Державного реєстру прав:

1) Реквізити для оплати ДЕРЖАВНОГО МИТА за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень:

Код платежу – 220 90 600 (змінено з кінця березня [...]

Перелік документів для реєстраційної служби

 

  На прикладі вимог Реєстраційної служби Києво-Святошинського району, наведу перелік документів, необхідних для реєстрації права власності на житловий будинок, квартиру, земельну ділянку.

1) Перелік документів, необхідних для реєстрації права власності на житловий будинок:

паспорт (пред’являється), копія надається; Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер); квитанція, про внесення плати за надання витягу; квитанція [...]

Реєстраційна служба Києво-Святошинського району

 

   Реєстраційна служба Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области).

[stextbox id="info" caption="Адреса:"] 08132, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого, 1А Києво-Святошинський район, Київська область[/stextbox]

З метою :

збереження нервів Відвідувачів;  зменшення черг, скорочення часу та разів відвідування реєстраційної служби Києво-Святошинського району; скорочення  часу [...]

Заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень

 

    Одним із документів, що подаються до реєстраційної служби для проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно є Заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

  Вона НЕ пишеться у довільній формі, а має виключну і встановлену форму. Також є окремі вимоги до її заповнення.

  [...]

Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

 

    З 01 січня 2013 року в Україні діє нова система реєстрації речових прав на нерухоме майно (земельні ділянки, будинки, будівлі, споруди, квартири, житлові і не житлові приміщення, об’єкти незавершеного будівництва тощо).

 

   Державну реєстрацію всіх речових прав та обтяжень на нерухоме майно з січня 2013 [...]