Реєстраційна служба Києво-Святошинського району — січень 2014

регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области

       У зв’язку з появою новин і нових змін в роботі Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области) - наведу:

  1. актуальну ситуацію з чергами до реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції;
  2. графік роботи/прийому громадян реєстраційною службою Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області,
  3. оголошення реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції;
  4. зміна розрахункового рахунку реєстраційної служби Києво-Святошинського району для оплати за витяг з державного реєстру речових прав;
  5. телефон реєстраційної служби, тощо...

 

     1) Відвідав реєстраційну службу Києво-Святошинського районного управління юстиції 21 січня 2014 року з метою реєстрації 2 земельних ділянок і будинку.

Приїхав о 8-45.

В список на реєстрацію земельних ділянок записався 31-шим.

В список на реєстрацію будинків/квартир записався 9-тим.

З опитування вже наявних відвідувачів: перші в списку були о 5-тій годині *CRAZY* , в 7-00 годин жінка записалась 17-тою.

   З особистого досвіду - жодної потреби приїжджати о 5-тій ранку НЕМАЄ!  😡

Мороз -10, а з 5 ранку мерзнути до 9-00?  *CRAZY* Це особливий клас відвідувачів. Вистоявши на вулиці 4-5 годин, вони заходять першими на 2 хвилини, щоб потім вийти з питанням — «як не всі документи?», «а де тут куди платити?», «а як заяву заповнювати...?».  :@)

  Тому — ні в якому випадку не їдьте ні з вечора займати чергу, ні о 4-00 ранку ні о 6-00! Краще підготуйте завчасно всі документи і вирішуйте питання реєстрації майна за 1 похід.  *DRINK* (для цього і надаю інформацію на сайті).

 Звичайно найкраще було б забронювати свій час відвідин реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції через інтернет. Та й керівництво реєстраційної служби часом виходить і каже:

 "Зачем вы тут все собрались в живую очередь? Через интернет на сайте регистрационной службы забейте себе удобное время и приходите!"
(навіть оголошення про таку послугу вивісили на вході реєстраційної служби...)

   Але на даний час ця послуга виглядає як лицемірством над відвідувачами.  ]:-> В попередніх постах я вже описував, яка ситуація по запису на реєстрацію через інтернет: на доступні для бронювання 3 наступні місяці — вже все зайнято! Жодного доступного варіанту для запису на прийом через сайт НЕМАЄ.

  Тому — простіше приїхати до реєстраційної служби в будь-який зручний Вам день та в порядку живої черги потрапити на реєстрацію нерухомого майна.

  Так, 21 січня 2014 року, приїхавши о 8-45 — на реєстрацію земельних ділянок записався 31-шим, в список на реєстрацію будинків/квартир записався 9-тим і в підсумку до обіду закрив всі питання.

   Більшість відвідувачів приходять НЕ підготовленими! Ходять по 2-3 рази: то документів не вистачає, то копій немає, то не завірено нотаріально, то без платіжних документів, то без доручення...

  Особлива категорія відвідувачів — за 60 років. Вистоявши чергу з 5 ранку, о 9-00 починають питати — «а де заяву взяти», «синку, поможи заповнити», «а куди платити...?».

   Тому, шановні сини/дочки/внуки... НЕ відправляйте своїх батьків/бабусь похилого віку до реєстраційної служби самих... Їм особливо потрібна допомога...

   P.S. Хто приходить з правильним і готовим комплектом документів (заповнена заява + всі належні оригінали документів і копії + платежі) — швидко проходять етап подачі документів на реєстрацію.

2) Графік роботи/прийому громадян Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области):

время приёма посетителей регистрационной службой Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области

Часи роботи Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

 

3) Оголошення реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області:

Оголошення реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції

   Змовчу щодо «законності» цього оголошення.  *NO*  Але якщо Ви по дорученню від батьків/родичів/клієнтів прийдете з довіреністю, як уповноважена особа, реєструвати, наприклад, 2, 3 і т.д. земельні ділянки/квартири — будьте готові, що за 1 відвідування у Вас зареєструють лише 1 заяву (1 земельну ділянку). Можливо, це така боротьба з посередниками?  3:-O Коли 1 людина приходить з дорученням на 10-20 земельних ділянок і держ.реєстратор на весь день занятий, а черга стоїть...

  Але я й зараз досить часто бачу відвідувачів, реєструючих за дорученням 5 і більше пакетів документів.  8)  Тому більше схоже на відсів посередників: свій/чужий. Своїм — можна...  *MACHO*  А якщо Ви прийшли з довіреністю від 2 батьків на реєстрацію 2 зем.ділянок — готуйтесь, що реєстратор прийме у Вас не більше 1 (однієї) заяви.

 

4)  На початку січня 2014 року відвідувачі реєстраційної служби Києво-Святошинського району почали отримувати від держаних реєстраторів НОВІ реквізити рахунку за видачу витягу реєстраційною службою Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області:

Зміна рахунку за витяг Реєстраційної служби Києво-Святошинського району Київської області 2014

 Змінився тільки розрахунковий рахунок (подяка за фото  - особисто Генадію Пархоменко).

 

5) Телефонний номер реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області:

Телефонний номер реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

 

  • Lyuda

    Добрий день!

    У 2012 році купили половину земельної ділянки в Києво-Святошинському р-ні, другу половину купив наш сусід (оформив, отримав державний акт)

    Ми свою частину оформити не можемо.

    Присвоєно кадастровий номер, але отримали рішення про відмову у державній реєстрації земельної ділянки: — розташування в межах земельної ділянки, яку передбачається зареєструвати, іншої земельної ділянки або її частини;

    Звернулись за допомогою в спеціалізовані організації – нажаль допомогти не можуть.

    Підкажіть, будь ласка, як далі діяти.

    Дякую, розраховую на пораду!

    • Шановна Люда!

      У Вашому випадку, так як є накладка зем. ділянок та Ви отримали рішення про відмову у державній реєстрації земельної ділянки — потрібно звертатись до суду.

      У Вас уже є спір з іншим власником про визнання права власності на майно і його потрібно вирішити в судовому порядку.

      Ніяки «посередники» та «рішали» зі спеціалізованих організацій не допоможуть, не витрачайте на них коштів. Тільки — В СУД.

      • Lyuda

        Дякую, прямую до суду.

        • Lyuda

          Добрий день!

          Андрій, ще хочу звернутися до Вас за допомогою, прошу підказати контакти хорошого адвоката з земельних питань, якщо Ви такого знаєте. Напишіть будьласка на електронну пошту.

          Буду вдячна за допомогу.

  • Mariya

    Добрий день, Андрію!

    Дуже вдячна Вам за детальну інформацію! Завдяки Вашому блогу сьогодні реєстрація зайняла «аж» 13 хв. без черги за попереднім записом через інтернет (записувалася менше місяця тому). До речі по четвергам документи взагалі не приймають, але за інтернет-записом приймають.

    Щодо інформативності на місці, то дошок там багато, описано все, що необхідно знати перед подачею документів, також є приклади квитанцій з правильними реквізитами.

    • Ув. Мария!

      На жаль гос. регистраторы в регистрационной службе Киево-Святошинского района оооочень избалованы. Многим посетителям в четверг отказывают в приёме документов (кроме интернет очереди) аргументируя что в четверг приёма нет.

      НО! Руководство Укргосреестра уверяет — что даже в четверг обязаны принимать!!! Есть специально выделенный дежурный регистратор, который обязан принять посетителя и без записи! И когда в регистрационной службе Киево-Святошинского района про это напомнить — тут же их спесь куда то девается — и документы принимают.

  • Маргарита

    Добрый день! Помогите, пожалуйста, не знаю уже куда обращаться. У меня вопрос:

    Мне нужен документ ( справка или я не знаю как это называется) о том, что у меня в собственности , есть только дом, который заложен в банке . Это для суда. Где я могу получить такой документ и как он называется. Если Вам не сложно, ответьте пожалуйста.( [email protected] ) Маргарита

  • Яна

    Добрый день.у меня возникла проблема незна что делать. Я полтора года оформляю приватизацию для дарствиной. Свидетельство на землю получила нотариус сказал что на дом тоже надо. Поэтому поехала какой раз в реестре. службу Киёв.свят.районе. заплатила 250 грн за витяг и свидет. Стояла в очереди попала до реестратора она сказала нужен документ з БТИ зделала за 160 грн. Приехала здала через 3 недели здала приехала забрать документ через месяц Новогодные праздники. сказали нет свидет. о браке .(так как договор дарение на Иванову а приватизация на Петрову) У меня 2 маленьких деток они ездили со мной по всем кабинетами ', реестратор мне сама позвонила и сказала что пишет отказ. По причине договор дарования 1978 на Иванов .А свидеть о браке на Петрову 1971 почему паспорт не менялся 7 лет. Не правильные документы. Я Спросила что делать сказали в суд. Я по доверин. так как Петрова больная онко никуда не ходит.Что мне делать??

  • Людмила

    Шановний пане Андрію! Дуже дякую за Ваш сайт. Важлива і доступна інформація. Є прохання про допомогу розібратися, що трапилося в ДРС. Були сьогодні, але документи на отримання витягу з РС у нас не прийняли (все потрібне роздрукувала дякуючи Вам) бо якісь зміни з оплатою?????? і ніби вони самі не знають, яку платіжку і яку суму проплачувати???? обіцяють щось внятне після Паски. Чи Ви знаєте про ці нововведення? Буду вдячна за відповідь.

    • Ірина

      Здавала документи 14 квітня, все уже відомо- розмір держита, нова форма заяви...Черга по електронних талонах, але щоб пройти в той же день, потрібно приїзд жати Дуже рано та займати чергу...

  • Елена

    Здравствуйте, Андрей!

    У меня такая ситуация. Был ипотечный кредит. В марте месяце его погасила. Теперь нужно снять имущество с залога. А теперь не знаю к кому обратиться, отовсюду меня футболят((...обращалась пока в телефонном режиме. В регистрационной службе сказали, что снимать запрет может только нотариус, но что то не верю им. Разница в услугах между нотариусом и регистрационной службой составляет около 2000 грн. Эо для меня существенная сумма.