Реєстраційна служба Києво-Святошинського району — травень 2015

Реєстраційна служба Києво-Святошинського району

       У зв’язку з появою новин і нових змін в роботі Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области) - наведу:

  1. актуальну ситуацію з чергами до реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції;
  2. графік роботи/прийому громадян реєстраційною службою Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області;
  3. оголошення реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції;
  4. зміна реквізитів реєстраційної служби Києво-Святошинського району для оплати адміністративного збору та за витяг з державного реєстру речових прав;
  5. суми адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області;
  6. телефони реєстраційної служби, тощо...

     1) Відвідав реєстраційну службу Києво-Святошинського районного управління юстиції 22 квітня 2015 року з метою реєстрації 2 земельних ділянок і будинку.

Приїхав о 12-20 годині дня.

Талон отримав за №60.

відвідувачі Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

З опитування вже наявних відвідувачів: перші в списку займали чергу о 4-тій годині ранку, о 10-00 вагітна на 7-му місяці жінка записалась 48-ою.

О 12-30 зайшов відвідувач з талоном №46.

   З особистого досвіду - жодної потреби приїжджати о 5-тій ранку НЕМАЄ!

  В більшості відвідувачів — не повний пакет документів, немає квитанцій оплати, тощо, тому безліч людей, вистоявши декілька годин в черзі, заходять до державного реєстратора на 1 хвилину і тут же виходять ні з чим.

 Тому рекомендація: приділіть більше уваги підготовці документів, зберіть все по списку для Вашої реєстраційної дії, сплатіть потрібні платежі (наведу нижче) та вже підготовлені прийдіть на прийом без нічних чергувань.

очереди регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области

  Потрапити на прийом можливо як і раніше 2 способами:

1) записавшись по ел. черзі;

2) жива черга відвідувачів.

Якщо жива черга:

 Приїзджають зранку, займають чергу ще ДО відкриття реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції, складають свої списки. Тільки відкривається реєстраційна служба — черга відвідувачів (по своїм спискам) підходить до терміналу, який видає талони до держ. реєстраторів:

1) так він виглядає:

Термінал реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції

2) вводите свій номер паспорта:

аппарат регистрационной службы Киево-Святошинского района

3) Натискаєте єдину дію, яка пропонується:

Реєстраційна служба Києво-Святошинського району

4) Отримуєте талон відвідувача реєстраційної служби Києво-Святошинського району:

талон реєстраційної служба Києво-Святошинського району

  Окремо зауважте, що якщо Ви подаєте декілька заяв про державну реєстрацію прав, то треба отримати стільки ж талонів. З одним талоном 2-3 пакети документів держ. реєстратор не прийме (якщо Ви тільки не «свій»). Деякі «рішали» стоять в черзі з пачкою талонів на 10-ток пакетів документів на реєстрацію, а це в свою чергу — час.

зауваження реєстраційної служба Києво-Святошинського району

Для запису на прийом по ел. черзі (оптимально):

запис на прийом до реєстраційної служби

2) Графік роботи/прийому громадян Реєстраційною службою Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области):

Графік роботи Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

  3) Телефони для довідок відділу державної реєстрації речових прав реєстраційної служби Києво-Святошинського району:

тел. (044) 406-53-47;

моб. тел. 063-348-19-47;

моб. тел. 068-790-37-35.

4) З 06.04.2015 року за проведення державної реєстрації прав та їх обтяжень, замість державного мита справляється адміністративний збір  (окремо ще оплатити 120,00 грн за надання витягу з Державного реєстру прав:

адміністративний збір реєстраційна служба Києво-Святошинського району

  5) Реквізити адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области):

Реквізити адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

 6) Суми адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області/ (на русском — регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области):

1.

Суми адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

2.

Суми адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

3.

Суми адміністративного збору Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

 Також щодо адміністративного збору діють ті ж самі вимоги як і колись до державного мита — без квитанції про оплату документи держ. реєстраторами не приймаються:

регистрационная служба Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области

7) Щодо роботи реєстраційної служби Києво-Святошинського району:

1.Часом випадково/чи спеціально виключається табло з черговістю прийому відвідувачів по талонам державними реєстраторами реєстраційної служби Києво-Святошинського району (тому не забувайте начальнику відділу про це нагадати — швидко відновлюють актуальний показ):

табло з черговістю прийому відвідувачів по талонам державними реєстраторами реєстраційної служби Києво-Святошинського району

2.  Начальник відділу державної реєстрації речових прав реєстраційної служби Києво-Святошинського району — Кулик Віталій Олександрович. Адекватний, в першій половині дня на місці, відкритий до скарг та намагається вирішити всі проблемні питання в межах своїх повноважень. На скарги відвідувачів виводив певних осіб, які пройшли до держ. реєстраторів без черги, тощо. Тому — не мовчіть, звертайтесь. В більшості випадків — питання буде вирішене.

начальник регистрационной службы Киево-Святошинского района

 8 ) Видача готових документів та консультації реєстраційною службою Києво-Святошинського району:

видача готових документів реєстраційною службою києво-святошинського району

9) Оголошення реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області:

реєстраційна служба Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області

Найближчі відділи реєстраційної служби:

регистрационная служба Киевской области

10) Відео реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області:

  • Александр

    Не совсем понятно. Раньше было две квитанции 119 (мито) и 120 гривен (витяг). А сейчас только одна сумма по таблице?

    • «Адмін. збір (замість держ.мита) ТА плата за надання витягу з Державного реєстру прав»

      По таблице сумма админ. сбора стала дифференцированной и БОЛЬШЕ.

      Оплату за извлечение (витяг) никто не отменял!

      Это и есть «реформы», «покращення» и дерегуляция — платить стало больше!

      «Жити по-новому!» ©

  • Neonila Sokolova

    Мне тоже не совсем понятно какие суммы необходимо оплатить.

    Например, мне нужно зарегистрировать право собственности на земельный участок, который ранее уже находился в совместной собственности моей и моего мужа, и недавно был разделен между нами в равных частях .

    Правильным ли будет оплатить сумму административного сбора за государственную регистрацию права собственности в размере 121 грн.80 коп. и сумму административного сбора в размере 85 грн. 26 коп. за государственную регистрацию обтяження права на недвижимое имущество по одним и тем же новым реквизитам, которые Вы указали? Спасибо!

    • ув. Неонила!

      Принципиально Вы правильно поняли, будет 2 квитанции на оплату:

      1) за извлечение (витяг) 120,00 грн.;

      2) оплата админ. сбора 121,80 грн. (за держ реєстрацію ПРАВА ВЛАСНОСТІ на земельну ділянку), а 85,26 грн (якщо реєструєте ОБТЯЖЕННЯ права на нерухоме майно). Это 2 разных понятия.

      В статье приведены реквизиты по админ. сбору, по оплате за извлечение (витяг) только отличие в коде платежа и получателе (отдельно опишу, как чуть время будет).

      Вот Вам образец реквизитов для банка на оплату на 2 квитанции (приложил фото):

      P.S. Если не уверены или сомневаетесь — лучше перед оплатой подойдите и проконсультируйтесь в регистрационной службе Киево-Святошинского районного управления юстиции Киевской области.

      • Neonila Sokolova

        Андрей, спасибо Вам огромное! У меня нет слов, чтоб выразить всю степень благодарности и признательности за то, что Вы делаете для людей. Удачи Вам во всём.

        • Спасибо, пусть и у Вас всё получится за 1 раз!

          Хуже нет когда люди (особенно пожилые) с ночи занимают очереди, выстаивают день чтоб зайти на 1 минуту и ни с чем выйти.

          Лучше спокойно дома за чашечкой кофе во всем разобраться, собрать документы, подготовиться, оплатить и решить всё за 1 посещение.

          На жаль гос. труженикам видать выгодны очереди и многократные обивания порогов гражданами — возрастает цена их соблаговоления в решении вопроса...

          Всех благ Вам!

  • Dogadova Yana

    Спасибо за статью! Подскажите на сколько актуальна информация о приеме документов в других реестр.службах? Так как пообщавшись с ожидающими в К. -Свят.реестр.службе, оказалось, что доки не принимают, не имеют права, мол подавайте по месту. Аргумент органов — все будет очень долго оформляться и скорее всего откажут. А наказ так, для отвода глаз, все осталось по старому ((( И еще, как поступать, если запись по електронке на время, а в коридоре куча людей с дикими глазами и как зайти без очереди ? ))

  • Наталия

    Хочу поблагодарить Андрея за разъяснительную огромную работу.Спасибо большое.Но...хуже организации в своей жизни я не встречала!!!Приехав туда и взяв талончик в 9.18 оказалась в очереди 48.До обеда приняли 25 человек.Думала после обеда справлюсь.Не тут то было!После обеда приняли 8 человек...люди не выдерживали уходили из очереди и в 16.45 передо мной(подошла моя очередь)закрыли дверь.У них закончился рабочий день.Все бы ничего,если бы ч была сама,а то я сорвала с работы мужа и дочку,и мы все втроем просидели с утра до вечера там и ушли ни с чем.Это как называется?Скажите как можно принимать за 3 часа документы у 8 человек?За мной стояла в очереди женщина с больным ребенком и тоже ушла вся в слезах.Ну и где"покращення"?Мало того ,такого истрического крика из уст зам.начальника службы я не слышала нигде в других организациях.Это таким оригинальным способом она защищала своих работников.Дай Бог приехать мне еще раз и попасть на прием.Но...есть и позитив-познакомилась в очереди с массой интересных людей.

  • Галина

    Добрый день! спасибо всем, 7 ноября с.г. пошли по электронной записи(оформляли землю и дом- (совместное-частичное т.е. с выделением части каждому),очень удобно ,но пришлось ждать 3 недели.Мне нужжно было регистрироваться в Обухове-там электронная запись на следующий день,но мы не захотели ехать Позвонила ,накануне,регистратор и пригласила на регистрацию на час раньше!!! Остались довольны,но на 100% не были готовы и отняли время у себя и регистратора.

    Если кто не торопится,регистрируйтесь в электронную очередь. Консультируйтесь,качественно готовьте документы и очередь будет идти быстрее.

    Для тех кто оплачивает в Приват банке-если распечатываете документы дома или в офисе(не в терминале) просите в отделении банка поставить -ПЕЧАТЬ на квитанциях,без нее не принимают.Про другие банки не знаю,но факсимильная печать не проходит

    На сайте указан номер телефона-406-53-47 это частный дом Правильно- 406-53-04