Рахунок і заяви у Відділ Держземагентства у Києво-Святошинському районі

    На 28 лютого 2013 року на сайті відділу Держземагентства у Києво-Святошинському районі Київської області ksdkz.org.ua (бувший Держкомзем в Києво-Святошинському районі — вул. Янтарна, буд 12) оприлюднені бланки заяв та рахунків на оплату ще за 2012 рік, які втратили чинність з 01 січня 2013 року і є НЕ АКТУАЛЬНИМИ, так як:

  Тимчасовий [...]

Госкомзем Киево-Святошинского района 2013

      Летит время. Но каждый раз, когда приходиться посетить бывший госкомзем Киево-Святошинского района на улице Янтарной 12 (сейчас переименованный в отдел госземагентства в Киево-Святошинском районе — по укр. Відділ Держземагентства у Києво-Святошинському районі) понимаю, что встреча будет не радостной.

   Казалось бы, сколько времени уже прошло с времён правления литвина-бибы в [...]

Витяг про нормативну грошову оцінку та висновок обмеження (обтяження)

 

    На прикладі вимог відділу Держземагентства у Києво-Святошинському районі Київської області (бувший Держкомзем в Києво-Святошинському районі — вул. Янтарна, буд 12) приведемо перелік документів, які необхідні для отримання витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку та висновку обмеження (обтяження) на земельну ділянку ДЛЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ:

— паспорт та його копія [...]

Нормативна грошова оцінка землі ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ

 

   На прикладі вимог відділу Держземагентства у Києво-Святошинському районі Київської області (бувший Держкомзем в Києво-Святошинському районі — вул. Янтарна, буд 12) приведемо перелік документів, які необхідні для отримання нормативної грошової оцінки землі ДЛЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ:

 1. Копія свідоцтва про державну реєстрацію;

2. Копія довідки з єдиного державного реєстру підприємства та організації України (ЄДРПОУ);

[...]

Витяг з Державного земельного кадастру

 

     На прикладі вимог відділу Держземагентства у Києво-Святошинському районі Київської області (бувший Держкомзем в Києво-Святошинському районі — вул. Янтарна, буд 12) приведемо перелік документів, які необхідні для отримання витягу з Державного земельного кадастру (ДЗК):

Заяву за формою; Документ, що підтверджує оплату послуг за надання витягу з Державного земельного кадастру; Документ, який підтверджує повноваження [...]

Довідка по формі 6-зем

   На прикладі вимог відділу Держземагентства у Києво-Святошинському районі Київської області (вул. Янтарна, буд 12) приведемо список документів, потрібних для отримання довідки по формі 6-зем:

Графічні матеріали (викопіювання з кольоровим позначенням місця розташування земельної ділянки, що відводиться), погоджені представником сільської, селищної, міської ради; Копія висновку про погодження проекту землеустрою управлінням Держземагенства у Києво-Святошинському [...]